Despre Noi


CALITATEA ESTE DE ESENTA :

Un par bine hranit, stralucitor si plin de vitalitate il puteti obtine cu ajutorul sampoanelor si a mastilor pentru par bogate in namol de la Marea Moarta si a uleiurilor esentiale. Un ten stralucitor, vital si sanatos il puteti avea folosind cremele, serumurile si mastile imbogatite in minerale si uleiuri. Chiar si tenurile cu probleme isi gasesc remediul in sapunurile speciale pentru diferite probleme, in mastile cu namol si serurile speciale.

Va puteti lasa rasfatate utilizand produsele noastre SPA, namoluri pentru corp cu diferite arome, masti si uleiuri de masaj rafinate, iar tusa finala o dau parfumurile si lotiunile pt corp cu arome exotice menite sa ne invaluie in magia Marii Moarte atat de vii! FRUMUSETE DIN CAP PANA IN PICIOARE !

Marea Moarta, locul situat la 417 m sub nivelul marii si considerat cel mai jos loc de pe Pamant,este Marea Moarta, cu cea mai mare concentratie de saruri si minerale si cu cel mai benefic efect asupra pielii si a diverselor afectiuni. Beneficiile sarurilor si mineralelor din apa Marii Moarte sunt cunoscute de secole, incepand cu Egiptenii si pana in zilele noastre, iar frumusetea ei "moarta" este foarte vie! Secretul Marii Moartea fost dezvaluit si pus in slujba femeilor, prin intermediul cremelor, serurilor, mastilor toate bogate in saruri, minerale si namoluri.