blogtop
Comenzi telefonice la numarul : 0751-553-607
H&B - Namol masca pentru  Corp 600gr

H&B - Namol masca pentru Corp 600gr

  • Brand: H&B
  • Product Code: hdm058
  • Availability: In Stock
  • 20,25 RON

  • Ex Tax:20,25 RON
   - OR -   

Marea Moarta este cel mai jos loc de pe pământ, la 417  metri sub nivelul marii  . Ca urmare, Marea Moarta este foarte concentrata  in săruri și minerale (31,5% minerale) esențiale pentru menținerea unui metabolism celular sănătos

. Proprietățile unice ale namolului natural negru găsit la Marea Moarta au  fost bine-cunoscute de mii de ani.Namolul de la Marea Moartă conține 26 de minerale, cum ar fi magneziu, calciu, potasiu, cloruri, zinc litiu, crom, fier, iod și bariui

Namolul  cu minerale are un efect detoxifiant ,absorbind impuritatile, amelioreaza durerile musculare, durerile articulare și stresul , lăsându-vă calm și relaxat.

Este potrivit pentru toate tipurile de piele, recomandat în special pentru cei care sufera de psoriazis. Nu contine parabeni.

Instructiuni de utilizare:

Inainte de baie,aplicati o cantitate generoasa de namol pe tot corpul, exceptand fata.Lasati namolul pe piele pana se usuca dar nu mai mult de 20 minute,apoi spalati-va.

Completati tratamentul cu o lotiune sau o crema de corp de la Marea Moarta.

Se poate incalzi namolul intr-o punga de plastic deschisa,in cuptorul cu microunde 1 minut inainte de utilizare.

Pentru uz extern.Evitati contactul cu ochii.Spalati ochii imediat in caz de contact.Nu lasati copii sa il utilizeze.Nu utilizati in caz de alergii.Nu s-a testat pe animale.

100% natural.

Ingredienti

Namol mineral de la Marea Moarta,apa,benzyl alcohol,salicylic acid,glycerin,sorbic acid,bentonite,iron oxides.

Continut net:600gr

Produs in Israel

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good