blogtop
Comenzi telefonice la numarul : 0751-553-607
H&B - Crema Hidratanta Matifianta Pentru Ten Normal/Mixt 50 ml

H&B - Crema Hidratanta Matifianta Pentru Ten Normal/Mixt 50 ml

  • Brand: H&B
  • Product Code: hdm025
  • Availability: In Stock
  • 60,68 RON

  • Ex Tax:60,68 RON
   - OR -   

Crema hidratanta matifianta , este o crema faciala care se absoarbe rapid cu o textura ultra-uşoara, special dezvoltata pentru tipurile de piele de la mixta pana la uleiosa cu transpiraţie excesivă.

Crema lasă pielea cu o senzatie de moliciune si relaxare.

Crema conservă umiditate în straturile superioare ale  pielii, echilibreaza  activitatea glandei mamare, întăreşte protecţia  natural a pielii  şi creează un aspect mat.

Crema  este îmbogăţită cu extract de Aloe Vera, ceai verde, extract de castravete , musetel, vitaminle  A ,C,E , produsele de protecţie solară şi minerale de la  Marea Moartă. Acesta este o excelenta baza pt make-up şi poate fi folosita deasemenea  ca o crema de ochi .

Instrucţiuni de utilizare:

Se aplica dimineata si seara pe fata curata si pielea gâtului. Masati cu mişcări delicate  până la absorbţie. Poate fi utilizat si de către bărbaţi după ras.

Uz extern.A nu se utiliza in caz de alergii la ingredienti.Evitati contactul cu ochii.Nu s-a testat pe animale.

Produs in Israel

      INGREDIENTE :

Extract de Aloe Vera, ceai verde, extract de castravete , musetel, C si  E vitamine, produsele de protecţie solară şi  minerale  active de la  Marea Moartă,

purified water,cyclomethicone,cetearyl alcohol,&glucoside,propylene glycol,cyclomethicone and dimethycone,cetearyl octanoate,cetyl alcohol,glycerine,phenoxyethanol ,caprylyl glycol,polysorbate 20,dimethicone,fragrance,Dead  Sea salt, jojoba seed oil ,squalane,which hazel extract, calendula extract,algea extract,vitamine E,honey,pearl powder,.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good